Torsdag 29 Desember 2022
kl. 10:00
Røde Kors-huset
Arr: Gruva Gaming

LAN-party i samarbeid med Malm IL

Malm Røde Kors Ungdom og Malm IL ønsker velkommen til LAN-party for 4. til og med 10. klasse den 29. og 30. desember.

Vi har en liten stund jobbet med et samarbeidsprosjekt mellom Malm idrettslag og Malm Røde Kors Ungdom som skal forsøke gi et nytt tilbud til barn og unge i gamle Verran. Prosjektet vil skape en sosial og trygg møteplass for unge med hovedfokus på gaming og e-sport i forskjellige sjangere og format. Vi har hatt flere møter med budsjettering og planlegging av oppstart av ukentlige aktiviteter i form av spillkvelder, i tillegg til at vi ønsker å arrangere vårt første LAN-party for å markere oppstart. Vi satser på å kunne starte opp med spillkvelder på nyåret, og det vil komme mer informasjon om dette etterhvert som det administrative er klart. Våre lokaler vil bli i Røde Kors-huset hvor vi kan opprette en fast base for våre aktiviteter.


LAN-party i romjula – 29. til 30. desember

Arrangementet vil være gratis og åpent for 4. til og med 10. klasse, og det vil være mulighet for å delta i flere typer multiplayer-spill bl.a. Fortnite, Battlefield, Call of Duty m.fl. Vi kommer til å ha noen sosiale aktiviteter for å få litt avveksling fra skjermene. Vi krever tillatelse fra foresatte for barn som skal spille spill som er over anbefalt aldergrense. Det vil bli servert enkle smøremåltider og middag i løpet av arrangementet. Vi har noen tider som enkelte aldergrupper må forholde seg til – 4. og 5. klasse avslutter kl. 21, 6. og 7. klasse avslutter kl. 22. Ungdomsskolen vil med tillatelse fra foresatte ha mulighet for å døgne, hvis ønskelig. Vi starter opp fra kl. 10 første dag, og 4. til 7. klasse vil kunne starte igjen fra kl. 08 andre dag. Vi avslutter arrangementet kl. 15.

Vi har flere saler og rom vi fordeler oss ut over, men siden det kan bli litt begrenset med plass per spiller så anbefaler vi de som skal ta med egen skjerm/TV tenke på at de må kunne stå på en normal pultplass (maksbredde ca 125 cm). Vi har et visst antall PC-er til utlån for de som ikke har egnet utstyr selv, og vil rullere på disse ved behov. Vi har også 3 stasjoner med spillkonsoller hvor det blir mulig å prøve forskjellige spill både solo og multiplayer/split-screen.

Vi kommer med mer informasjon etterhvert som arrangementet nærmer seg. I mellomtiden er påmeldingen nå åpen for aktuelle aldersgrupper, så meld deg på og bli med!


Påmelding

Påmelding er stengt


Tor 29.12.2022 - Fre 30.12.2022
10:00
Røde Kors-huset
Gruva Gaming
Del på

Sosiale media

2024 © iVerran