Lørdag 1 Juli 2023
kl. 12:00
Røde Kors-huset, Malm
Arr: Gruva Gaming

Gruva Gaming arrangerer dataparty!

Gruva Gaming trommer sammen til nytt dataparty for ungdom født 2010 eller gamlere – vi har kun plass til 50 deltakere etter relokasjon, så meld dere på nå og bli med på en opplevelse innen gaming og e-sport!

Datapartyet blir nå arrangert ved Røde Kors-huset, og dørene er åpne for ungdom fra både gamle Verran, Sprova, Beitstad, Egge, Steinkjer m.fl. Dette blir en oppvarming til et storparty senere i år der vi forhåpentligvis kan sørge for enda mer underholdning, kjente gamere som kjører show og forelesninger, turneringer med skikkelige premier m.m. Bli med å skape en opplevelse sammen med oss!

Dataparty sparkes i gang kl. 12 den 1. juli, men vi åpner dørene fra kl. 11 slik at de som ønsker får tid til å komme seg på plass før vi starter. Vi sørger for turneringer med fine premier innen de mest populære spillene, så her er det bare å hive seg i hardtrening for å hevde seg :) Det stilles også et voksenlag det vil bli muligheter for å hevde seg mot, så åpen oppfordring til alle interesserte her ;) Vi kommer til å sette ut flere gamingstasjoner hvor det er åpent for alle å prøve VR, 2 racingplasser med stol og ratt for både konkurranse eller individuell kjøring, storskjerm med Let's Dance, egen sal for fotball (Fifa 2023) m.m. Vi ser på noe underholdning underveis også, men vi holder kortene litt tett inntil videre :) Hiv dere rundt og bli med på morro'a :D

Så noen litt mer formelle saker

  • Det blir kiosksalg og enkel bevertning gjennom døgnet, og mulighet for middag første kvelden. 
  • Vi ønsker at de som har mulighet sørger for at spill er lastet ned og oppdatert innen de kommer slik at vi ikke unødig overbelaster linjen med slike nedlastinger og kan bruke kapasiteten til gaming :) 
  • Primært stiller alle med eget utstyr, være seg PC, spillkonsoll og lignende, men vi har mulighet til å låne ut enkelte spillstasjoner ved behov. Siden det er en knapp ressurs så vil det bli gjort vurderinger på utlån slik at vi sørger for å gi flest mulig sjansen til å være med på opplevelsen, så hvis man har eget utstyr så håper vi at disse tar med seg dette. Ta kontakt via e-post eller telefon ved behov for å låne utstyr.
  • Det blir mulighet for å døgne for de som har samtykke til dette hjemmefra. Alle spillstasjonene forblir åpne for spilling, i tillegg til at man kan spille på eget utstyr som før. Det kan være det blir noe nattmatcher også, så her er det mulighet for å kunne rive med seg noen gode premier på natt også ;)


Ta kontakt med oss på e-post post@gruvagaming.no eller per SMS/telefon til 482 56 048 ved spørsmål eller andre hendvendelser. Hold utkikk etter flere nyheter og informasjon – Vel møtt!

Påmelding er stengt
Lør 01.07.2023 - Søn 02.07.2023
12:00
Røde Kors-huset, Malm
Gruva Gaming
Del på

Sosiale media

2024 © iVerran